Dialogträff om nya arbetsmetoden

Dialogträff om nya arbetsmetoden

Inga kurstillfällen är hittills inplanerade för 2014.

Dialogträffen riktar sig till representanter för BAOs delägare och Finansförbundets förtroendevalda som har ansvar för att omsätta kollektivavtalets skrivningar i praktiken. För att utbytet av kursen ska bli så bra som möjligt vill vi starkt rekommendera att företagets arbetsgivarrepresentant och förtroendevalda går vid samma tillfälle.

Under dagen kommer du som deltagare att, i större och mindre grupper, få dela med dig av dina erfarenheter av det särskilda arbetet att åtgärda osakliga löneskillnader lokalt på företaget. Vi utgår från arbetsprocessen steg för steg.

Syftet är att utbyta erfarenheter och därigenom förbättra arbetet som genomförs lokalt i företagen.
Träffen bygger på att du har med dig praktiska exempel på hur ni har arbetat i er lokala arbetsgrupp, t ex med beräkning av jämställdhetsutrymmet, statistikfrågor och chefens ansvar i lönerevisionerna.

Kursledare är Gunilla Åkesson, projektledare Lika lön och Kristina Heyman, projektsamordnare för Lika lön inom Finansförbundets kansli.

Träffen startar kl 09.30 (kaffe serveras från kl 09.00) och avslutas kl 17.00. Träffen är avgiftsfri och lunch ingår. Eventuella kostnader för logi och resor ingår inte. Program och dokumentation delas ut på plats. Klicka på datum ovan för anmälan.


Intresserad av andra utbildningar

Fler utbildningar kan ordnas, om behov finns i företagen. Möjlighet finns även att ordna företagsanpassade utbildningar. Fyll i intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan

[si-contact-form form=’1′]